Lopott Auto

Két hete vettem. Elvitték a ház elől. Hallgasd végig a kalandom.

Archívum

107

2007.07.12. 20:40 | karosult | Szólj hozzá!

A pánik pillanatai után az első gondolat a rend hű őreinek értesítése volt. Meg kell mondanom az első benyomás meglepően kellemes volt - már amennyire ebben a szituban kellemes tud lenni valami is - a száznullahetes úriember villámgyorsan kiadta a körözést (hehe,hihi már árkon-bokron túl volt a kocsi valószínűleg...), és kapcsolt a kerületi örsre. Ott is felették az adatokat, majd megnyugtattak, a járőr jön majd, de máshol is dolga akadt.

A járőr alig 10 perc várakozás után kiérkezett - bárcsak minden közhivatalnok ilyen gyors lenne... Aranyosak kedvesk voltak...mosolyogtak...viccelődtek..szemmel láthatólag élvezték a helyzetet... Hiába na! A legszebb öröm a káröröm. Bár lehet hogy elfogult vagyok, nem csípem az itten járőröket. Szerintem szeretnek ők is zsebbe dolgozni.*

Megnyugtattak, hogy nincsen túl sok esélyem - a kocsi már vagy szétbontva, vagy Ukrajnában. Tudják: ukrán hotel hirdetése: jöjjön hozzánk nyaralni, a kocsija már itt van. Úgy döntöttek, nem hívnak helyszinelőt. Anyagmaradvány úgy sincs. (Imádom a rendőrségi bikkfanyelvet - ezt vajon külön oktatják nekik? Még szöveget, még, még!!)

Körülöbelül tíz perc után elmentek. Kértek menjek be feljelentést tenni. Nagy űrt azt hiszem nem hagytak a szívemben...






*ami át van húzva az nincs ott...
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lopottauto.blog.hu/api/trackback/id/tr74116977

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Read A lot more 2017.12.05. 20:52:40

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása