Lopott Auto

Két hete vettem. Elvitték a ház elől. Hallgasd végig a kalandom.

Archívum

Kutatás

2007.07.25. 13:23 | karosult | 5 komment

A remény hla meg utoljára felkiáltással a számon hagytam el a Rendőrség épületét, majd lázas bolyongásba foktam szűkebb és tágabb lakókörnyezetem zegeiben-zugaiban, gyanús alakok, fekete frissen lopott kocsik után fürkészve. "Sajnos" szerencsémre elég jó környéken lakom, ezért kevés igaz lepratanya van a környékemen, inkább jólszituált emberek kertes házai, újgazdagok lakóparkjai, meg öregek lakta társasházak között kutakodhattam. Gyorsan megnyugtatott kedves Párom, hogy ne izguljak, a kocsilopással foglalkozó szakemberek általában jól élnek...

Komolyan, mellékállásban én is elkezdek ezzel foglalkozni. Tanfolyam indul valahol?  Kérem értesítsenek....

Mondanom sem  kell a tolvaj nem volt olyan hülye, hogy egy mellékutcában parkoltassa a kocsit. Nem baj jó túra volt, legalább szétnéztem a környéken. El is gondolkodtam azon, vajon honnan van embernek ezen a környéken házat venniük...(egy telket nem lehet kapni 18 millió alatt) Megszorítások ide vagy oda, egyre-másra  vesznek itt az emberek telket, házat vagy lakást, az elmúlt években csak a környező utcákban három "lakópark" épül(t). Mindenkinek pénznyomdája van otthon?

Hol lehet kapni?

Kedves sorstársak! Írjatok nyugodtan, kirakom a Ti történeteteket is! Persze jótanácsokat is szívesen fogadok....

A bejegyzés trackback címe:

https://lopottauto.blog.hu/api/trackback/id/tr94125077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maki 2007.07.25. 15:01:52

hmm.. Gepard csoport (mar ha van meg olyan) meger egy probat, ok direkt csak autolopassal foglalkoznak( vagy -tak).. hatha., ezenkivul vannak meg az amator autovadaszok, veluk szinten felvennem a kapcsolatot.
A gepard regi szama: 0680201334

Rsslap.hu · http://www.rsslap.hu 2007.07.25. 16:06:40

Helló!
Gyertek regisztráljatok Rss gyűjteményünkbe, ha még nem tettétek: www.rsslap.hu

Üdv.

Kspk 2008.02.22. 10:17:52

Szisztok,

Ellopták az autóm 2008.február.20-án Budapest II. ker Frankel Leó utcából.
Autó: Toyota Yaris D4D, rendszáma: KOZ-763
Ismertető jelei: vonóhorog, kormányról vezérelhető hifi, színe: holdfény ezüstmetál.
A telefonom a kocsiban maradt, amire cellainformációt tudtak kérni és a célterület leszűkült egy 600*600 méteres területre. Ez a terület a II. kerület Széher utca, Battai utca, Kelemen László, Szilfa utca által közbezárt terület.
Ha tudtok bármiben segíteni, kérlek segítsetek.

Körbenéztem, de az utcán nincs az autó.

Kspk

Pankababa 2009.12.16. 22:24:41

Szia
Történt azóta valami??
Nekünk tegnap este lopták el a szemétládák az autónkat, nagyon magam alatt vagyok....

holakocsid 2010.05.13. 17:28:25

Szerintem az autólopások majdnem olyan hosszú múltra tekintenek vissza, mint maga az autó. Bár az első évtizedekben nem igen lehetett olyan feltűnés nélkül elkötni egy járgányt, mint manapság, a múlt században, különösen az ötvenes évektől már virágzott ez az "iparág" is. Ahogy elnézegettem a statisztikákat, a kilencvenes évek, a rendszerváltozás utáni szabad rablás korszaka volt ebben a műfajban is a legforgalmasabb a maga évi több mint 17 ezer ellopott kocsijával. Valamikor februárban azt mondta a budapesti főkapitány, hogy megint 20 százalékkal lett kevesebb az ellopott autó egy év alatt Budapesten, így jött ki az országosan nem egészen hatezer lopás. Ez remek, de azért gondoljunk már bele! Hatezer elvitt kocsi, az legalább 18 ezer emberi gond, mert egy autót nem egyvalaki használ általában.

Van ez az akció, hogy Pünkösdkor autóvadászok keresik megint a lopott kocsikat, meg a csalókat Budapesten. Ha többet is akarsz róluk tudni, akkor menj fel a www.holakocsid.hu oldalra - most indult!
süti beállítások módosítása